Tagrenovering – Nyt tag byder på flere fordele!

Når det kommer til tagrenovering kan et nyt tag være det bedste valg!

Står du overfor en tagrenovering hvor det ikke længere er muligt at udbedre skader og slitage, så er Byggemester Padborg det helt rigtige valg. Vi har mange års erfaring med at montere alle typer tag, så ledes at du sidder sikkert og tørt i dit hus.

Vi tilbyder ikke kun at skifte dit tag, vi kan også samtidig forbedre din konstruktion og give dig flere muligheder. Det kan være du ønsker samtidig at udbygge med et loft eller sætte en kvist på. Byggemester Padborg kan udføre opgaven lige som du ønsker og du kan naturligvis få en fast pris på opgaven inden vi går igang.

Fordele ved et nyt tag!

Et nyt tag kan bære mange fordele med dig, frem for en renovering. Når du får et gammelt tag renoveret, får du ikke de fordele der er ved et nyt tag. Nye materialer og byggemetoder kan udgøre fordele der ikke har været til stede da dit gamle tag blev monteret.

Dit tag er den overflade der beskytter hele dit hus, derfor er det vigtigt at netop taget er 100% i orden. Er dit tag ikke tæt, kan det forårsage skader på husets substans.

Når du er igang med at få lagt nyt tag, er det også en god ide at kigge på isoleringen. Er dit tag korrekt isoleret, vil du spare penge på varmeregningen og få et bedre indeklima.

Hvad koster et nyt tag?

Hos Byggemester Padborg giver vi dig et uforpligtende tilbud på hvad det hele skal koste. Vi laver opmålinger og kan give dig en komplet fast pris på opgaven. På den måde har du helt styr på hvor meget udgiften ligger på.

Kontakt os og lav en aftale. Du kan ringe til os på telefon +45 74 67 14 93 eller skrive på email info@byggemester.dk.