RENOVERING & ENERGIRENOVERING

Vores professionelle team af dygtige håndværkere klarer enhver form for renovering helt efter dine ønsker. Uanset om det er privat eller erhverv så tager vi os af små som store opgaver.

Står du og overvejer at lave om står vi også altid gerne til rådighed med råd og vejledning. Vi kan give dig ideer til hvad der er muligt samt komme med konkrete forslag til ændring. Vi klarer opgaver som tagkonstruktioner, vinduer, gulve, køkkener, trapper, døre, vægge og meget mere. Kontakt os for nærmere information.

Energirenovering

Der er store penge at spare når det kommer til energirenovering. Et hus med dårlig isolering kan belaste varmeregningen enormt. Af det samelede energiforbrug i Danmark går omkring 40% til de danske bygninger.

Ved at få energirenoveret dit hus kan du både spare penge og være med til at nedsætte dit CO2 forbrug. Dermed pynter det både på dine udgifter og gavnet miljøet.

Vi har stor erfaring med alle de gældende krav til lav-energihuse og kan både rådgive såvel som udføre renoveringer på netop dit hus. Kontakt os for at høre nærmere.

Fordele ved energirenovering

  • Sænket forbrug der sparer penge.
  • Bedre indeklima.
  • Svingende energipriser vil få mindre betydning.
  • Mindre CO2 forbrug der gavner miljøet.