GARANTI

Byggermester Padborg er med af BYG (Dansk Byggeri)

Når du skal vælge en håndværker er det en god ide at vælge en der er medlem af BYG. Du bliver dermed sikret en 5 års garantiordning på det håndværk der er blevet udført. 

Uanset om det er nybyggeri, renovering, reparation, skader eller tilbygning. Så er du med en BYG sikret hvis der skulle opstå problemer med dit byggeri. Byggematerialerne vil være dækket af garanti fra producenterne. BYG garantiordningen omfatter mere end 4000 håndværkere i alle brancher landet over.

BYG dækker skader op til 100.000 kr.

Da Byggermester Padborg er medlem af BYG vil garantiordningen ikke koste dig ekstra. Du sikres blot at fejl ved byggeriet helt op til 100.000 kr dækkes. 

Skulle du mod forventning få brug for garantiordningen så kan du nemt og problemfrit søge kontakt til BYG's klage- & ankenævn. Her vil du opleve en nem og hurtig sagsbehandling da den ikke skal igennem det traditionelle retssystem. Det eneste der forlanges er et depositum, der betales tilbage hvis klagen er berettiget. 

BYG garantiordningen gælder ved alt arbejde!

Uanset hvor stort et projekt du har fået lavet så gælder BYG garantiordningen. Den gælder også hvis din BYG-håndværker lukker sin forretning eller sælger den. Dermed er dit byggeri altid sikret på bedst mulige måde. 

Vil du vide mere om BYG garantiordningen er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere på Byggaranti.dk.